Et livsændrende indblik i Kristian Thaulows mest mystiske hemmeligheder & principper om vægttab, som i hidtil usete detaljer afslører, hvordan alle kan opnå et succesfuldt og permanent vægttab, der næsten kommer til at lyde
"FOR GODT TIL AT VÆRE SANDT"
“De sidste 5 år har jeg hjulpet mænd og kvinder med at tabe sig alt fra 5, 10 og i flere tilfælde over 20 kilo permanent. De gjorde det allesammen uden én eneste kur, diæt eller ved at de blev tvunget til at opgive hele deres sociale liv.” fortæller denne personlige træner og specialist i vægttab.

“Det hele kommer garanteret til at lyde for godt til at være sandt. Men i dag vil jeg gerne afsløre, hvordan du også får den samme slags resultater (uanset din alder eller erfaring), ved hjælp af en simpel, trin-for-trin plan du kan bruge i dag…og…du vil kunne mærke effekten på din vægt og dit overskud allerede indenfor de næste 7 dage.”
KRISTIAN THAULOW
viser mænd og kvinder hvordan de taber 5, 10 eller +20 kg permanent
KRISTIAN THAULOW
viser mænd og kvinder hvordan de taber 
5, 10 eller +20 kg
permanent
Hvis du vil lære, hvordan du taber 5, 10 eller mere end 20 kg permanent udelukkende ved at følge nogle simple huskeregler som alle kan lære… og uden at blive låst fast i endnu flere endeløse kure, investere i flere fitness abonnementer eller slanke kogebøger… så får du svaret her.

Her er historien:

Jeg er Kristian Thaulow, og det første du skal vide om mig er, at jeg er ikke specielt god til at lave mad. Jeg har aldrig været i Go’Morgen Danmark som en anerkendt ekspert. Jeg er ikke en hårdtpumpet træningsfreak. Og jeg har heller ikke ti-tusindvis af følgere på Facebook… og… jeg er (en smule) talblind.

Til gengæld…

Jeg er forfatteren af 2 bøger, virksomheder som Google, TrustPilot og Tiger har hver især investeret et større 5-cifret beløb for at få adgang til min viden omkring psykologi og ledelse, og de sidste 5 år har jeg specialiseret mig i at hjælpe mænd og kvinder med at tabe sig alt fra 5 kilo til over 20 kilo permanent ved at mestre deres mindset.

I dag vil jeg gerne vise dig – med din tilladelse – hvordan du (potentielt) får den samme slags succes som mine private klienter har opnået.

Her er hvordan:

Jeg har udgivet en ny bog, der hedder:

"DE ULTIMATIVE KOSTPRINCIPPER"
"DE ULTIMATIVE 
KOSTPRINCIPPER"
Bogen er en sammensætning af mine 10 års erfaring med vægttab, psykologi og sundhed. Derudover, mine +5 års erfaring, hvor jeg har hjulpet både mænd og kvinder – alt fra 18 år til over 60 år gamle – med at tabe sig og endelig tage kontrollen over deres vægt. (Forresten, hvis du vil tage på i muskelmasse er bogen er også relevant, principperne er de samme).

Bogen er ikke en af de typiske kostplaner, slanke kogebøger, diæter, eller “quick-fixes” som du ser alle mulige andre steder.
Hvad er det så?

Det er nogle ultra-simple principper, der vil (hvis du følger dem) give dig friheden til at kunne nyde din yndlingsmad uden at blive låst fast i de strikse regler, der altid følger med i en kur eller i en kostplan.

Men, først en advarsel.

Der er to essentielle ting, du er nødt til at vide, inden du investerer i bogen:

 • Bogen er en fysisk bog, der bliver sendt direkte hjem til din adresse (der findes ingen pdf eller online version)
 • ​Den kræver en seriøs investering (med andre ord: den er ikke billig)

Derfor, lad mig vise dig et lille udpluk af alle de hemmeligheder du opdager i bogen – og får ubegrænset adgang til – så du kan tage en velinformeret beslutning, inden du investerer i bogen:

 • De 3 specifikke trin alle mine private klienter gennemgår – UDEN UNDTAGELSE – der giver dem et urokkeligt fundament til at nå deres målvægt. (Side 31-35)
 • ​Hvis du nogensinde har købt morgenmadsprodukter, der var “høje på fibre” til dine børn, vil du sandsynligvis aldrig købe dem fremadrettet efter du har læst informationen på Side 33.
 • ​Hvorfor et “cheat meal” kan ødelægge dine resultater og have den stik modsatte effekt. (For eksempel, hvis jeg siger til dig, at du ikke må tænke på en lyserød elefant. Hvad er så det første du tænker på? Sandsynligvis, en lyserød elefant. Et cheat meal har samme effekt på din underbevidsthed og har ubevidst “negativ” påvirkning på dig. Derfor skal du lade være med at “snyde,” og i stedet for, fokusere på hvad du godt må… med god samvittighed. Jeg forklarer hvordan på Side 97-99)
 • ​Hvis du nogensinde har købt en taske, en jakke, eller en ny bil og lige pludselig ser den alle vegne, har du oplevet det man kalder “Baader-Meinhof-fænomenet.” På Side 12 lærer du et “trick,” hvor du kan bruge den samme slags følelse til at nå din drømmevægt.
 • ​En simpel 10-minutters vane, der vil forbedre dit parforhold. (Ingenting med vægttab at gøre, jeg ved det, men det her er så simpelt og så effektivt, at jeg også ville dele det her. Side 17)
 • ​5 konkrete mindsets fra mine mest succesfulde klienter, der har hjulpet dem med at tabe alt fra 5, 10, og mere end 20 kg permanent. (Side 37-41)
 • ​Den lumske årsag til hvorfor du sætter dig selv op til at fejle, når du fokuserer på at skulle tabe dig et bestemt antal kilo inden for en bestemt periode. Det her går stik modsat alt, hvad du nogensinde har hørt om, hvordan du sætter mål for dig selv… specielt når det kommer til at tabe dig… til gengæld, det er den faktor, der vil afgøre om du når dit mål eller om du ender med at sidde fast. (Side 113)
 • ​Hvordan usunde madvarer skjuler sig bag umiddelbart sunde begreber. Nogle eksempler: “Lavt fedtindhold,” “Glutenfri,” “Organisk,” … og oftest skjuler de sig direkte på forsiden af emballagen. (Side 32)
 • ​Hvorfor den person du er i dag aldrig vil kunne nå dit mål… og hvad du skal gøre for at at gøre dit mål til virkelighed hurtigere og nemmere. (Side 30)
 • ​Er kulhydrater farlige… eller… bliver du tyk af dem? Det usexede svar: Det er forskelligt. Det mere detaljerede svar finder du på Side 46-48.
 • ​Hvordan min tid som en bumset (og tynd som en bambus) 15-årig teenager fra Jysk Sengetøjslager vil hjælpe dig med at udvikle en urokkelig selvtillid. (Side 23-26)
 • ​​Hvorfor størstedelen af alle de programmer du kan købe fra personlige trænere og “eksperter” i virkeligheden ødelægger dine resultater. (Side 104)
"Min krop er endelig i balance, jeg bliver stærkere og stærkere for hver uge der går."

Tina Petersen
Tabte 10,7 kg på 12 uger
"Hvis man giver sig 100% hen til Kristians anbefalinger, og samtidig har en vilje til at det skal lykkes, så kan det ikke gå galt."

 Sabine Vestergaard
Tabte 22,1 kg på 12 uger
"På bare 2 mdr. har jeg tabt 6 kg, tabt 6 cm. i taljen og forbedret min styrke helt vildt. Noget jeg aldrig kunne formå tidligere, selvom jeg virkelig satte hårdt ind på kur og træning."

Regitze Jønholt
Tabte 6 kg
"Kristian er den bedste træner nogensinde! Kan stå 150 % inde for ALT, hvad den mand kan lære fra sig!"

Mike Afsharian
Tabte 3,4 kg fedt & øgede sin muskelmasse med 1,5 kg
"Da jeg fulgte kristians kostprincipper fik jeg ekstra gode resultater."

Stephanie Dalgaard
Tabte 16,8 kg
"efter det første halve års tid havde jeg tabt 10 kilo! Og Jeg føler mig meget mere energisk, har mod på nye udfordringer både fysisk og mentalt"

Kirsten Skotte
Tabte +10 kg og overvandt sin frygt for at køre bil efter 10 år
"Jeg har allerede tabt 20 kg på 12 uger, og jeg har på alle områder flyttet mig så meget!"

Camilla Grüner
Tabte 20 kg


Lad os tage et kort hvil.

Hvis du nogensinde har kæmpet med at føle dig motiveret, så finder du en løsning på Side 19-21, der vil løse det problem for altid.

I virkeligheden, hvis du går og venter på, at føle dig motiveret igen… jeg er ked af at sige det… så har du allerede tabt.

Hvorfor?

Fordi, din motivation kommer og går. Det er ligesom en bølge. I psykologien kalder man det en “motivationsbølge.” Du har helt sikkert allerede oplevet det: Den ene dag er du ekstremt motiveret. Den næste dag gider du ikke engang stå ud af sengen.

Du kommer til at lære de samme 8 principper, som topledere fra virksomheder som for eksempel Google og TrustPilot har betalt over 40.000 kr. for at jeg lærte dem i mit coachingforløb for erhvervsledere.

Og nej, de 40.000 kr. er ikke en stavefejl.

Selvfølgelig, jeg gik i lidt flere detaljer med hver enkelt princip i den type coachingforløb. 

Men de 8 principper du finder i bogen, er præcis de samme, som erhvervslederne lærte.

Og de vil også kunne hjælpe dig i dit vægttab også selvom du ikke er erhvervsleder.

Men vi er kun lige ved at varme op.

Der er nemlig endnu flere hemmeligheder gemt på siderne i De Ultimative Kostprincipper:

 • ​Det definitive svar på det klassiske spørgsmål om hvorvidt du skal spise et bestemt antal måltider om dagen for at tabe dig. (Side 53)
 • En af mine læsere spurgte mig: “Hvordan sikrer jeg mig, at de vaner jeg opbygger under mit vægttab, hænger ved, så det bliver en livsstilsændring?” – du finder mit svar på Side 111-112.
 • ​Hvis du altid er øm efter træning er det ofte fordi du mangler et bestemt kosttilskud. Du får både min personlige anbefaling, plus en anbefaling fra den amerikanske forsker, Dr. Mark Houston, på Side 85.
 • ​Hvorfor begrebet “ekstra protein” står på emballagen af så mange forskellige madvarer… og… hvorfor det i virkeligheden IKKE er designet til at hjælpe dig under dit vægttab. (Side 53)
 • ​En værdifuld lektion om hvordan du når dine mål, der ligger gemt i en verdenskendt animationsfilm for børn. (Det var den franske poet, Jean de La Fontaine, der sagde det oprindeligt. Men filmen gjorde det mere “alment” kendt. Side 11)
 • ​De fleste ved godt, at styrketræning er vigtigt for et succesfuldt vægttab. Men vidste du, at det egentlig ikke er det vigtigste? Din kost er faktisk heller ikke det vigtigste. Løsningen er markant mere simpel og noget du kan tage kontrollen over allerede i aften, lige så snart du har læst hvordan på Side 16.
 • ​3 ting der (næsten) garanteret vil forbedre dit energiniveau indenfor de næste 7 dage når først du har fjernet dem fra dit køkken. (Side 33)
 • ​87% af mine læsere kæmper allesammen med én specifik udfordring (du har sikkert også selv kæmpet med den). Hvilken udfordring var det? Slå op på Side 14 for at lære hvad det er og endnu vigtigere: hvordan du overvinder den.
 • ​De 6 bedste (og eneste) kosttilskud du bør bruge din tid, penge og energi på. (Side 81)
 • ​Den samme trin-for-trin plan mine private klienter bruger for at… 

"Kickstarte Deres Vægttab
Og Tabe 3,4 Kilo På 14 Dage"


Her er et konkret eksempel:

Min klient, Trine fra Aalborg.

Hun havde i forvejen en god rutine med sin træning (og var allerede i god form)... alligevel, endte hun med at tabe 3,4 kg efter 14 dage.

Var det en avanceret plan?

Overhovedet ikke.

Den krævede heller ikke synderligt meget forberedelse fra Trines side.

Faktisk, du kan sandsynligvis starte på den samme plan i dag over de næste 14 dage, uden at du behøver købe noget, du ikke allerede har derhjemme.

Selvfølgelig, en del af Trines resultat var også at hun tabte noget væske. Men, til gengæld, en del af Trines resultat var også rent fedt fordi hun i forvejen var muskuløs. Pointen er, der var ikke noget magisk ved det Trine gjorde. Hun fulgte nogle simple huskeregler og hun fik nogle flotte resultater på grund af dem.

Og det er de samme huskeregler, du også kommer til at lære i bogen.

Godt. Som den folkekære skuespiller, Matthew Mcconaughey, sagde: “Alright, alright, alright,” der er stadig flere lækkerier gemt i bogen:

 • ​Hvis du nogensinde har været på en kur, hvor du hverken måtte spise chokolade, is eller chips… så kommer du til at elske det du opdager på Side 57!
 • ​Hvorfor hele idéen om, at din forbrænding stiger, hvis du spiser flere måltider i løbet af dagen, er noget vanvittigt sludder. (Til gengæld… der er nogle andre fordele i den sammenhæng du kan udnytte. For eksempel, du vil få nemmere ved at kunne sige “nej tak” til søde sager med god samvittighed når dine kolleger tilbyder dig noget. Side 58-61)
 • ​Hvis du synes, at sundhedsverdenen er blevet et forvirrende sted får du nogle gode nyheder her: Du behøver nemlig kun fokusere på 4 ting for at få styr på din sundhed! Og… efter du har lært dem… behøver du aldrig mere være i tvivl om, hvorvidt det du gør er det rigtige eller forkerte i forhold til din sundhed. (Side 13)
 • ​Hvorfor “glutenfri” ikke nødvendigvis betyder, at en madvare automatisk er sund. (Side 33)
 • ​Hvis du kan lide smoothies får du – i min ydmyge mening – den ultimative skabelon på den perfekte smoothie, der både virker til et vægttab og til muskelopbygning på Side 90.
 • ​Hvorfor du ALDRIG skal købe fiskeolie i de små gule kapsler. (Og hvad du skal gøre i stedet for… Side 82)
 • ​Den usexede (og næsten for simple) forklaring på hvordan du opnår et permanent vægttab. (Side 31)
 • ​66 forskellige slags madvarer der vil gøre dit vægttab nemmere og mindre kedeligt. Derudover, hvis du er lidt kræsen (eller hvis der er noget du ikke kan tåle) er der garanteret nogle alternativer på listen du også vil kunne bruge. (Side 67-69)
 • ​Den genstridige myte om fedt: 4 konkrete grunde til at du SKAL begynde at spise mere fedt med det samme! (Side 59-60)
 • ​En ultra simpel, og en smule uortodoks, slags morgenmad der vil give dig et solidt energiboost allerede inden du er mødt ind på arbejde. (Personligt, så har jeg spist den type morgenmad hver dag i mere end 5 år. Siden jeg begyndte, er mit energiniveau steget, jeg har ikke de samme cravings, og det giver mig en rigtig god start på dagen. Men, den er meget uortodoks og bestemt ikke noget for alle. Side 74-77)
 • ​Hvor ofte skal du styrketræne for at få de bedste resultater? Find svaret på Side 18.
 • ​80% af din succes med dit vægttab (eller alle andre slags mål i dit liv) bliver afgjort af én faktor. Slå op på Side 15 for at finde ud af hvad det er.
 • ​Det ABSOLUT vigtigste element du skal kende, hvis du vil gøre dit vægttab til en livsstilsændring. (Side 48)
 • ​Hvordan du kommer af med fedtet på de “svære” steder. (Side 116)
 • ​Og listen forsætter…

Der er masser af flere tips og tricks gemt i bogen, for eksempel:

De 20 bedste madvarer du altid bør have i dit køkken. (Side 61)... En kort facitliste til at få 100% styr på din kost du (næsten) kan skrive på én enkelt Post-IT seddel. (Side 66)... Få svaret på om din morgenmad egentlig er det vigtigste måltid på dagen. (Side 73)… Nøddeallergi? Her er 12 alternativer du kan bruge i stedet. (Side 77)... Hvorfor du sagtens kan drikke protein shakes også selvom du er bange for at komme til at ligne en russisk vægtløfter. (Side 93-96)... En simpel tommelfingerregel til at vurdere om det giver mening for dig at spise kulhydrater. (Side 47)

Ikke nok med det…

Du får nemlig også:

EN UOVERTRUFFEN 60-DAGES GARANTI: Enten elsker du bogen... ellers får du den gratis!

Jeg er 100% overbevist om, at du kommer til at elske bogen og hvis ikke du ELSKER materialet... så KØBER jeg bogen tilbage og refunderer hele beløbet til dig igen.

Og det bedste:

Du får lov til at beholde bogen alligevel!
Send mig en email på hello@kristianthaulow(.)com, fortæl mig hvorfor bogen ikke har fungeret, og du får prompte en refundering. Du skal ikke bekymre dig om sure miner fra min side… du får hurtigt og nemt refunderet dine penge og vi kan stadigvæk skilles som venner. Hvis ikke du er 100% tilfreds med materialet i bogen indenfor de næste 60 dage… så betaler du ingenting.

Lad mig fortælle dig, hvorfor jeg tilbyder en garanti som den her: 

Hvis ikke du føler, at informationen i bogen (som jeg har brugt mere end 10 år på sammensætte) er mere værd end det du betaler…

Så fortjener jeg 
ikke dine penge!

Hvilket betyder, at du mere eller mindre kan bruge al informationen i bogen, fuldstændig gratis, hvis du vælger at gøre det.

Til gengæld… Jeg forventer, at du forklarer mig specifikt, hvilke principper du har afprøvet og hvor længe du har testet dem.

Hvis du kun giver dem ét forsøg over én dag kommer du – selvfølgelig – ikke til at kunne se, føle eller mærke en forskel. Bogen er ikke en magisk pille… det kræver stadigvæk noget hårdt arbejde… men resultaterne kommer til at tale for sig selv.

Igen, du får 60 dage til at vurdere, teste, se, føle og mærke resultaterne på din egen krop (bogstaveligt talt). Derefter kan du vurdere om principperne i bogen er det helt rigtige for dig. Og hvis ikke… så er bogen 100% gratis for dit vedkommende.

Ligesom det gamle ordsprog: “Du har intet at miste og alt at vinde.”

Nu hvor du har læst om alt det du får adgang til, er jeg sikker på, at du godt kan se værdien i den information du kommer til at få. Og, som du kan se, er det kun gennemtestet materiale, der vil gøre den største forskel i dit liv.

Nå, jeg kunne sagtens blive ved…  

Her er mit tilbud:

De Ultimative Kostprincipper er en 156-siders fysisk bog (der er ingen video eller pdf version).

Din investering i dag er 659 kr. kr. (inkl. moms) med gratis forsendelse i hele Danmark. 

Lige nu tænker du sikkert: 

“Hvorfor koster bogen så meget?” eller, “Er det ikke lidt voldsomt for en almindelig bog?”

Der er 2 årsager til, at jeg med vilje har prissat materialet i bogen så højt:

 • For at afskrække de personer der udelukkende er på udkig efter “magiske piller” og “quick-fixes.” Derudover, dem der kun leder efter mere gratis materiale… for så aldrig at bruge den information til noget (selvom det potentielt kunne ændre hele deres liv).
 • ​For at opmuntre dem der køber bogen til rent faktisk at bruge den. Jeg har erfaret, at folk sætter mere pris på de ting, de betaler for. Jeg har skrevet bogen for at hjælpe folk med at ændre deres liv. Du får 10 års erfaring gemt i bogen, plus 5 års personlig testning og research, så du kan bruge materialet uanset hvilket niveau du starter på. Bogen er – i virkeligheden – mere et kursus end en bog.

Sagt på en anden måde:

Lad være med at impulskøbe bogen med mindre du er villig til at bruge informationen i den.

Og med det sagt… hvis du stadig gerne vil have fat på bogen: 

Klik på knappen “LAD MIG FÅ BOGEN” herunder og så er du 60 sekunder fra at være ét skridt tættere på din drømmevægt.

DKK 659,00 
(inkl. moms DKK 131.80)


På det her stadie er jeg nødt til at være hudløst ærlig overfor dig:

Principperne i bogen er stensikkert ikke noget for alle – og det er helt fair.

Jeg er sikker på, at det lyder som noget, jeg bare skal sige, men jeg mener det meget bogstaveligt.

For eksempel, folk der brokker sig og aldrig tager action behøver IKKE investere i bogen… Eller dem der nemt bliver stødt over min hudløst ærlige facon… Eller dem der konstant køber nye produkter fra andre “eksperter” eller personlige trænere uden at bruge informationen til noget som helst.

Beklager… men hvis det er dig… lad være med at spilde din tid.

Jeg er helt sikker på, at der findes andre steder, du kan bruge dine penge.

Til gengæld, hvis du vil lære nogle simple principper, der viser dig hvordan du taber 5, 10 eller mere end 20 kg permanent ved at mestre din indre psykologi… og viser dig “hvorfor du gør som du gør,” så du kan tage kontrollen over de ting, som du godt ved du “burde” gøre, men aldrig får gjort…  

I det tilfælde, så er bogen muligvis det rigtige for dig.

Og så vil jeg elske, at vise dig det samme system mine private klienter (og jeg selv) har brugt til at ændre deres liv.


DKK 659,00 
(inkl. moms DKK 131.80)


I sidste ende er det helt op til dig om du vil have adgang til principperne i bogen. 

Men jeg kan fortælle dig én ting: En kritisk faktor mellem mine mest succesfulde klienter og alle andre er det her:

De har allesammen taget action.

Hør her, al slags succes i livet handler om at gøre ting anderledes for at opnå nye mål.

Det er mere eller mindre almen viden.

Desværre er almen viden sjældent almen praksis.

Det er helt op til dig om du vil nå dine mål… eller… om du hellere vil blive det samme sted.

Igen, der er ingenting i vejen med, at blive hvor du er. Men hvis du vil opnå dit mål med dit vægttab – specielt hvis du har siddet fast længe – så er det her måske det rigtige tidspunkt.

Nu har du i hvert fald fået invitationen til at kunne få succes med dit vægttab. Du kan enten sige ja eller nej til den invitation. Et “ja” kunne meget vel være den faktor, der ændrede alting for dig. Et “nej” kan efterlade dig med følelsen af “hvad der kunne være sket.”

Under alle omstændigheder ønsker jeg dig kun det allerbedste.

Din ven,
Kristian Thaulow

DKK 659,00 
(inkl. moms DKK 131.80)

COPYRIGHT © 2015-2019 | KRISTIANTHAULOW.COM | GYLDENLØVESGADE 19 | 1600 KØBENHAVN V.

Copyright © 2019 KristianThaulow.com. All rights reserved. Privatlivspolitik