Hej, jeg er Kristian Thaulow
Forfatteren af bogen “The TRUST Method" og stifteren af kristianthaulow.com & Be More Become Great.
Selvom det er snart 10 år siden kan jeg stadig huske præcis, hvordan min mave krøllede sig sammen da min kæreste slog op med mig.

“Jeg synes ikke, at vi skal være sammen mere.”

Jeg var knust.

Men efter et par dage (hvor jeg havde levet på en blanding af vanilie is, pizza, og cola) skete der et underligt skift i hovedet på mig.

Det lille skift ændrede de næste 10 år, fuldstændig.

Jeg besluttede mig for, at jeg ville vise min kæreste, hvad hun gik glip af.

Mit mål blev, at jeg ville give hendes jordens største F-finger og jeg ville få hende til at fortryde, at hun slog op mig.

Og inderst inde … så håbede jeg bare på, at det ville kunne få hende tilbage.

Og min såkaldte “gennemtænkte” plan?

Start i et fitness center og bliv toptrænet (jep, jeg var så dum).

Her var problemet:

Jeg havde ABSOLUT ingen idé om, hvad jeg havde rodet mig ud i.

Jeg fjumrede rundt i maskinerne… jeg lignede en tændstik i forhold til de andre fyre i centeret… plus, jeg brugte mere tid på at drikke vand og lade som om, at jeg rent faktisk lavede noget.

Her er det værste af det hele.

Efter 1 år — hvor jeg havde prøvet forskellige kure, træningsplaner, og trænet hver eneste dag — lignede jeg stadigvæk mig selv!

Så min plan om at vise min ekskæreste, hvad hun gik glip af… altså, det ville være synd at sige, at den virkede helt som jeg havde håbet på.

Men, det var også deromkring, at det næste store skift skete for mig. Og det ændrede ALTING fuldstændigt…

Fordi jeg havde set så mange andre få succes med deres vægttab.

Hvad var det de vidste, som jeg ikke gjorde? Hvad var “hemmeligheden” de havde fundet og som jeg ikke havde?

Jeg brugte de næste par måneder på at læse alt fra psykologi, hjerneforskning, jeg tog sundhedstests og læste tonsvis af artikler online.

Det krævede mange forsøg og meget tid… men jeg knækkede ENDELIG koden til, hvordan jeg vandt over fedtet på min mave — bygget på en solid mængde whiskey sovs, kartofler og skyld og skam.

Her er et billede af mig noget tid inden jeg startede min rejse og et par år efterfølgende:
Følelsen af, at kunne se mig selv i spejlet… følelsen af, at man føler, at man ser godt ud… det er fantastisk. Følelsen af, at kunne gå på stranden uden at suge maven ind. 

Plus, alting blev bare lettere: Ikke noget med at pruste når jeg skulle løfte noget eller gå op af trappen. Det hele var bare bedre.

Det var ikke kun mit mål jeg nåede… i dag har jeg hjulpet over 60 forskellige typer mennesker, nået ud til flere tusind mennesker, og vist dem, hvordan de når deres mål med deres sundhed.

Alt hvad jeg har lært over de sidste 10 år, har jeg kogt ned til KUN 4 fokuspunkter, som alle mine klienter har brugt til at vinde over de overflødige kiloene og ændre deres liv 180 grader.

Imens alle andre forsøger at sælge den ene nye kostplan efter den anden, træningsplan, kur, eller 50 forskellige andre ting, så fokuserer mine klienter kun på 4 elementer.

Og det har givet dem nogle fantastiske resultater.

I dag vil jeg gerne dele PRÆCIS de samme 4 elementer med dig også.

Jeg har brugt de sidste par uger på at lave en ny præsentation, hvor jeg viser dig de ENESTE 4 ting mine klienter fokuserer på for at få resultater som for eksempel Sabine der tabte +20 kg på under 12 uger.


I præsentationen viser jeg dig, hvordan mine klienter har fået mere frihed til at nyde deres weekender uden at spekulere på, om de nu gør noget forkert ift. deres kost. Eller kunne tage på ferie og føle sig lækker når de går på stranden.

Hvis du er interesseret i at lære, hvordan du kan gøre det samme ELLER få en kæmpe portion selvtillid så er videoen til DIG.

Få direkte adgang til præsentationen ved at klikke på linket her.
Din ven,
Dette websted er ikke en del af Facebook-webstedet eller Facebook Inc. Desuden er dette websted IKKE godkendt af Facebook på nogen måde. FACEBOOK er et varemærke tilhørende FACEBOOK, Inc.

kristianthaulow.com  | Copyright © 2019 | All Rights Reserved